Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Jobba hos oss

Vad roligt att du är intresserad av att jobba tillsammans med oss på Tornberget!

Kontorsbild, Tornberget Kontorsbild, Tornberget Foto: Stefan Tell

Platsannonser / Lediga tjänster

När vi har lediga tjänster hittar du dessa via denna länk till vårt rekryteringssystem Varbi

Spontanansökningar

Vi har inte möjlighet att ta emot och hantera spontana platsansökningar.

Vision & Värdegrund

Vi har en vision om att skapa "rum där människor trivs, utvecklas och mår bra". Det gäller både för våra hyresgäster och för oss som jobbar på Tornberget. Visionen, vår värdegrund med kärn- och spetsvärden, uppdrag och kultur anger vad vi står för och hur vi vill arbeta.

Länk till Tornbergets värdegrund

Vårt uppdrag

På Tornberget arbetar drygt 100 personer inom olika yrkesområden. Exempel på yrkesområden är fastighetsförvaltning, fastighetsdrift, bygg- och projektledning, lokalvård, fastighetsskötsel och administrativa funktioner av olika slag. 

Intervjuer med ledningen

Här hittar du länkar till intervjuer med vår ledning, som består av VD och cheferna för våra fem avdelningar - drift,  fastighet, projekt, service och verksamhetsstöd. I intervjuerna berättar ledningen om vårt uppdrag, fokusområden just nu och om sin syn på vad som kännetecknar Tornberget som arbetsgivare.

Du får också mer information om vilka roller som jobbar inom våra olika avdelningar och viss kännedom om vilka utbildningar, erfarenheter och egenskaper som kan vara bra att ha för att jobba hos oss. 

Om Tornbergets uppdrag och fokusområden, Marita Anheim, VD

Om fokusområden och Tornberget som arbetsgivare, Jenny Johansen, HR-ansvarig

Om avdelningen verksamhetsstöd, Daniel Arefalk, ekonomichef och vice VD

Om driftavdelningen, Jessica Lindberg, avdelningschef

Om serviceavdelningen, Michael Güngör, avdelningschef

Om fastighetsavdelningen, Robin Lindberg, avdelningschef

Om projektavdelningen, Stig-Erik Öström, avdelningschef

Vår arbetsplats

Våra moderna kontorslokaler ligger centralt i Haninge med närhet till allmänna kommunikationer, butiker och restauranger. Runt knuten finns natursköna Rudans friluftsområde. 

Certifierad arbetsplats - Great Place to Work

Vi är stolta över att ha blivit certifierade i den världsomspännande arbetsplatsundersökningen Great Place to Work (GPTW) vid varje undersökning som vi har genomfört. För oss är det viktigt att du har värderingar som rimmar väl med vår värdegrund.

Länk till Tornbergets senaste "Great Place to Work" certifikat

Länk till Tornbergets värdegrund

Examensarbete hos oss

Går du en fastighetsrelaterad ingenjörsutbildning och har en idé på ett examensarbete som du vill genomföra? Kontakta oss gärna och berätta om din idé! Mejla till registrator@tornberget.se 

 

Senast uppdaterad: 27 juni 2024