Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Med kunden i fokus

Tornberget (Haninge kommun) är nummer ett i Sverige när Evimetrix mäter 100 fastighetsorganisationers kundnöjdhet.

Diagram som visar att Haninge kommun ligger etta i kundundersökning 2024 Foto: Evimetrix

Vartannat år mäter vi vårt Nöjd Kund Index (NKI) genom att delta i en stor kundundersökning. I undersökningen jämförs vi med ett hundratal kommunala fastighetsorganisationer i Sverige. År 2024 hamnade vi på första plats!

Kundnöjdhet, ett prioriterat mål

En av Tornbergets prioriterade målsättningar är att bedriva en serviceinriktad verksamhet som leder till nöjda kunder. För att ta reda på kundnöjdheten hos våra hyresgäster deltar vi i Evimetrix NKI-undersökningar i vartannat år. Den senaste undersökningen genomfördes våren 2024.

Det är väldigt viktigt för oss att fortsätta vårda och utveckla vårt arbete med att vara kundnära.  Vi jobbar därför alltid med resultaten i undersökningarna. Det gör vi för att identifiera områden där vi har möjlighet att förbättra oss, men också områden som våra kunder upplever som riktigt bra och som vi därför vill bevara.  

Om kundundersökningar på Evimetrix webbplats

Senast uppdaterad: 24 juni 2024