Hej! Du använder en gammal webbläsare

Inom kort kommer vissa funktioner på haninge.se inte fungera med den här gamla webbläsaren. Vi vill gärna ha dig kvar som besökare och rekommenderar att byta till Mozilla Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge.

Med kunden i fokus

Vartannat år mäter vi vårt Nöjd Kund Index (NKI) genom att delta i en stor kundundersökning där vi jämförs med drygt 80 kommunala fastighetsorganisationer i Sverige. År 2022 hamnade vi på en stark femteplats!

En av Tornbergets viktigaste målsättningar är att bedriva en serviceinriktad verksamhet som leder till nöjda kunder. För att ta reda på kundnöjdheten hos våra hyresgäster deltar vi i Evimetrix NKI-undersökningar i vartannat år - den senaste undersökningen genomfördes under våren 2022.

Det är väldigt viktigt för oss att fortsätta vårda och utveckla vårt arbete med att vara kundnära.  Vi jobbar därför alltid med resultaten i undersökningarna för att identifiera områden där vi har möjlighet att förbättra oss men också områden som våra kunder upplever som riktigt bra och som vi därför vill bevara.  

Om kundundersökningar på Evimetrix webbplats

Senast uppdaterad: 3 april 2023