Ledig tjänst - junior miljö- och kvalitetssamordnare (vikariat)

Är du strukturerad, flexibel, initiativtagande och har god samarbetsförmåga? Har du under senaste åren tagit examen som högskole- eller civilingenjör med inriktning miljö och kvalitet, energi och miljö eller likvärdig inriktning och är intresserad av att arbeta med miljö- och kvalitetsfrågor i ett fastighetsbolag? Tycker du det är viktigt att trivas, utvecklas och må bra på jobbet? Härligt, då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision att ”skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra”!

Om dig

Tjänsten passar dig som och är bra på att bygga och upprätthålla förtroendefulla relationer och som vill samarbeta för helhetens bästa. Du är mål- och resultatorienterad samtidigt som du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du trivs och drivs av att arbeta med utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vid att dina värderingar stämmer väl överens med vår värdegrund.

Dina kvalifikationer
  • Du har eftergymnasial utbildning som högskole- eller civilingenjör med inriktning miljö och kvalitet, energi och miljö eller likvärdig inriktning

  • Du har en hög IT-mognad och goda kunskaper i Microsoft Office

  • Det är meriterande om du har några års erfarenhet från miljöarbete i byggprojekt

  • Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift

Om tjänsten

Du blir en av fem medarbetare i vår stab som lyder direkt under VD. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med vår miljö- och kvalitetsansvarig och med våra olika avdelningar. På Tornberget är vi både stolta och glada över stabens kompetens och över stabens ständiga arbete med att förbättra stödet till bolagets övriga funktioner.

På Tornberget som helhet pågår utvecklingsarbeten inom flera områden. Inom miljö- och kvalitetsområdet sker en utveckling av processer och arbetssätt, där några exempel är arbetssätt för byggvarubedömningen samt att ta fram rutiner för hållbarhetsarbetet inom upphandling. Implementering av vår klimat- och energiplan pågår också. Vi söker nu en kollega som vill bidra i vårt utvecklingsarbete och även stötta organisationen i olika miljö- och kvalitetsfrågor.

Några av dina huvudsakliga arbetsuppgifter
  • Bidra till miljöarbetet i våra byggprojekt

  • Samordna vår revision av kvalitetsledningssystemet

  • Bidra i olika utvecklingsarbeten

Tjänsten är en visstidsanställning på initialt ett år med start så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att förlängas ytterligare ett år.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utveckling står i fokus – både på individ- och bolagsnivå. Du ges tillgång till företagshälsovård och generösa friskvårdsförmåner. Vår arbetstid är rökfri. Mer Om Tornberget

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Marita Anheim, VD, e-post: marita.anheim@tornberget.se  

Välkommen med din ansökan märkt innehållande personligt brev och CV senast den 29 januari till registrator@tornberget.se – märk din ansökan med dnr 54_2021

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.

Kontakt för den här sidan: kontakt@tornberget.se

Senast uppdaterad: 12 januari 2021