Ledig tjänst – fastighetsskötare

Är du en händig, engagerad, ansvarsfull och social fastighetsskötare som värderar samarbete och vikänsla högt? Känner du både yrkesstolthet och arbetsglädje? Härligt, då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision att ”skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra”!

Om dig

Tjänsten passar dig som är en duktig fastighetsskötare och en hejare på att planera ditt jobb. Din sociala förmåga är hög och du vill ha ett bra samarbete med både kollegor och hyresgäster. För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper och dina värderingar stämmer överens med vår värdegrund.

Dina kvalifikationer

  • Du är utbildad fastighetsskötare och/eller har dokumenterad erfarenhet som fastighetsskötare.
  • Du kan arbeta i verkstad.
  • Du är van att arbeta digitalt – det är en merit om du har arbetat med Landlord/Pocketlord.
  • Du har minst B-körkort – servicebil ingår i tjänsten.
  • Du talar och skriver svenska flytande.
  • Har du erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet eller annan politikerstyrd organisation så är det är meriterande, likaså är tidigare kunskaper om LOU.

Om oss

Våra fastigheter är indelade i fyra distrikt och du kommer att ansvara för fastighetsskötseln inom ett av dessa distrikt. Jour/Beredskap kan komma att ingå i tjänsten. Du ingår i vår fastighetsskötselenhet som består av ett tiotal kollegor med blandade fastighetskunskaper inom snickeri, VVS, vattenanläggningar och inte minst fastighetsskötsel. På Tornberget är vi lite extra stolta över enhetens kompetens och serviceanda som vid alla kundundersökningar hittills nått den absoluta toppen Sverige.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utveckling står i fokus – både på individ- och bolagsnivå. Du ges tillgång till företagshälsovård och generösa friskvårdsförmåner. Vår arbetstid är rökfri.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Angela Riffo Alexandraki, enhetschef fastighetsskötsel, telefon 08-606 53 30

Välkommen med din ansökan märkt innehållande CV, referenser och löneanspråk senast den 21 februari till registrator@tornberget.se – märk din ansökan med dnr 65_2020

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.

Kontakt för den här sidan:

Senast uppdaterad: 27 januari 2020