Ledig tjänst - Fastighetscontroller

Är du strukturerad, flexibel och prestigelös och har ett relationsskapande förhållningssätt? Har du arbetat ett par år som controller gärna med utvecklingsarbete inom ekonomi och är en person som både känner och sprider arbetsglädje? Härligt, då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision att ”skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra”!

Du blir en av fem medarbetare på vår sammansvetsade ekonomiavdelning. På Tornberget är vi både stolta och glada över avdelningens kompetens och över avdelningens ständiga arbete med att förbättra stödet till bolagets övriga funktioner.

Om tjänsten

På Tornberget som helhet och även på ekonomiavdelningen pågår utvecklingsarbeten inom flera områden. Dels sker en stor översyn/utveckling av ekonomisystemen och dels byggs en controllerfunktion upp med målet att utveckla, effektivisera och kvalitetssäkra ekonomistyrningen. Vi söker nu en kollega med erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete inom fastighetsekonomi som kan hjälpa oss att bygga upp vår controllerfunktion.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Utveckla en fungerande controllerfunktion tillsammans med befintlig controller
  • Utveckla ekonomistyrningen
  • Stöd i införandet av nya system

Tjänsten är en visstidsanställning på initialt ett år med start så snart som möjligt. Tjänsten kan komma att förlängas ytterligare ett år.

Om dig

Tjänsten passar dig som och är bra på att bygga och upprätthålla förtroendefulla relationer och som vill samarbeta för helhetens bästa. Du är mål- och resultatorienterad samtidigt som du har ett pedagogiskt förhållningssätt. Du trivs och drivs av att arbeta med utveckling. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vid att dina värderingar stämmer väl överens med vår värdegrund.

Dina kvalifikationer

  • Du har eftergymnasial utbildning inom ekonomi och minst 3 - 5 års erfarenhet av att arbeta analytiskt och strukturerat, gärna som controller i fastighetsbranschen
  • Du har erfarenhet av arbete som projekt controller
  • Du har en hög IT-mognad och goda kunskaper i Microsoft Office
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från olika ekonomisystem, gärna Agresso
  • Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift

Arbetsprover kan komma att användas som en del i rekryteringsprocessen.

Om oss och sök tjänsten

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utveckling står i fokus – både på individ- och bolagsnivå. Du ges tillgång till företagshälsovård och generösa friskvårdsförmåner. Vår arbetstid är rökfri.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Camilla Törnroos, ekonomichef, telefon 08-606 73 60.

Välkommen med din ansökan innehållande personligt brev & CV
senast den 16 augusti 2020  till: registrator@tornberget.se
– märk din ansökan med dnr 428_2020

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.                

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.

Kontakt för den här sidan: kontakt@tornberget.se

Senast uppdaterad: 5 augusti 2020