Ledig tjänst - biträdande fastighetschef

Vår fastighetsavdelning växer och vi söker därför en biträdande fastighetschef. Är du en engagerad, ansvarsfull, självständig och social chef som värderar samarbete och vikänsla högt? Känner du både yrkesstolthet och arbetsglädje? Härligt, då hoppas vi att du vill komma till oss och bidra till vår vision att ”skapa rum där människor trivs, utvecklas och mår bra”! På Tornberget är vi lite extra stolta över vår kompetens och serviceanda som vid alla kundundersökningar hittills nått den absoluta toppen i Sverige.

Om tjänsten

Du kommer att tillhöra vår fastighetsavdelning tillsammans med ca 25 andra kollegor och medarbetare som består av fastighetsförvaltare, biträdande förvaltare, fastighetstekniker, kundservicemedarbetare, förvaltningssamordnare, din roll som biträdande fastighetschef samt en fastighetschef. Som biträdande fastighetschef på Tornberget kommer du att arbeta nära vår fastighetschef som du också kommer att rapportera till. Du kommer att samverka mycket med Tornbergets övriga avdelningar och kompetenser inom t ex ekonomi, projekt, tekniska installationer, driftsfrågor mm. Du kommer också att vara en viktig del i bolagets utvecklingsarbete där du förväntas driva egna utvecklingsområden och dela med dig av dina erfarenheter och kunskaper.
Tornberget inför ett nytt arbetssätt med Team där teamledaren kommer att leda det dagliga arbetet för dina medarbetare.

Jobbet innebär bl a att du ansvarar för

 • Personalansvar för ett 15-tal personer med rollerna biträdande förvaltare, fastighetstekniker och medarbetare på kundtjänst.
 • Tilldelade arbetsprocesser, rutiner och verksamhetsfrågor
 • Budgetansvar
 • Driva vissa utvecklingsområden
 • Tornbergets fordonspark
 • Tornbergets egennyttjade lokaler
 • Avtal inom ditt ansvarsområde
 • Tornbergets och avdelningens representant i interna och externa samverkansgrupper

Om dig

Tjänsten passar dig som har en god samarbets- och initiativförmåga och en hög grad av servicekänsla. Du är bra på att skapa goda relationer och på att planera och genomföra arbete tillsammans i samverkan med kollegor, medarbetare, entreprenörer och hyresgäster. För oss är det viktigt att dina personliga egenskaper och värderingar stämmer överens med vår värdegrund och att situationsanpassat ledarskap kommer naturligt för dig. Det är självklart för dig att agera förebild och arbeta för en kultur som uppmuntrar medarbetarna att växa. Du vill skapa delaktighet, trygghet och bidra till våra gemensamma värden.

Dina kvalifikationer

 • Lämplig utbildning för dig som söker tjänsten är högskoleingenjör med inriktning bygg och/eller arbetslivserfarenhet inom fastighetsförvaltning/bygg.
 • Du har tidigare erfarenhet av en chefsroll eller arbetsledande roll.
 • Du är van att arbeta digitalt och en van IT-användare
 • Du har minst B-körkort
 • Du talar och skriver svenska flytande.
 • Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i kommunal verksamhet eller annan politikerstyrd organisation så, likaså om du har kunskaper om LOU.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete på en välkomnande och öppen arbetsplats där samarbete och utveckling står i fokus – både på individ- och bolagsnivå. Vi är certifierade i den världsomspännande arbetsplatsundersökningen Great Place to Work. Du ges tillgång till företagshälsovård och generösa friskvårdsförmåner och vi erbjuder möjlighet till flexibel arbetstid och distansarbete. Vår arbetstid är rökfri. Tornberget tillämpar provanställning.

Ytterligare information om tjänsten lämnas av Robin Lindberg, fastighetschef, telefon 08-606 90 00 (växel).

Sök tjänsten

Välkommen med din ansökan innehållande CV, referenser och löneanspråk
senast den 4 december till: registrator@tornberget.se – märk din ansökan med dnr TB 2022-01074

Vi kallar till intervjuer löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Vi undanber oss samtliga annonsförsäljare.

Senast uppdaterad: 18 november 2022